Man met mes aangehouden

donderdag 7 januari 2016

Terneuzen - Dinsdagavond rond 21.00 uur hebben agenten een 46-jarige man uit Hoek aangehouden omdat hij in het bezit was van een verboden wapen, namelijk een mes.

Even van tevoren was er melding gedaan door medewerkers van het ziekenhuis aan de Wielingenlaan in Terneuzen dat zij de man al diverse malen hadden gevraagd om weg te gaan, maar hieraan wilde hij geen gehoor geven. Omdat de man een ‘zwerverachtig’ type was, vertrouwden de medewerkers het zaakje niet en hebben ze de politie gebeld.

 

Toen agenten ter plaatse kwamen hebben zij een gesprek aangeknoopt met de betreffende man. Hij bleek 46 jaar oud te zijn en te wonen in Hoek. Tijdens dit gesprek zagen de agenten dan de man een mes in zijn broeksband had zitten. Hierop is de man aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen en daar is een verklaring van hem opgenomen. Hierna is de man weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De man heeft afstand gedaan van het mes. Dit zal worden vernietigd.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe