Recherche zoekt naar daders dodelijk schietincident

woensdag 31 juli 2013

Sas van Gent - Het Team Grootschalig Onderzoek is nog steeds actief bezig met het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 48-jarige man uit Sas van Gent. Het onderzoek verloopt moeizaam, maar zit nog niet vast.

Uit onderzoek is gebleken dat hij op 18 april door eenschietincident om het leven is gekomen. Inmiddels heeft de politie het buurt- enpassantenonderzoek afgerond en zijn een aantal getuigen gehoord. Hetpolitieonderzoek is in volle gang, maar heeft nog niet tot aanhoudingen van eenof meerdere verdachten geleid.

Dodelijk geraakt

De politie heeft aanwijzingen dat in de vroege ochtend een ofmeerdere mensen de woning aan de Baljuwstraat zijn binnengedrongen waarbij ophet slachtoffer is geschoten. Uit onderzoek bij het Nederlands ForensischInstituut op 20 april jl. is gebleken dat hij hierbij dodelijk is geraakt.

Onderzoeksteam

Tijdens het onderzoek in de woning aan de Baljuwstraat werdonder andere soft- en harddrugs gevonden. Het onderzoeksteam bestaat op ditmoment nog uittien politiemensen en staat onder leiding van een officier vanjustitie.

Tips of informatie voor de politie?

De politie doet een dringend beroep op getuigen of mensen diemeer weten over dit misdrijf. Hebt u informatie? Dan wil de politie dat graagweten. U kunt contact met de politie opnemenvia 0900-8844 of anoniem via0800-7000. Uw melding kunt u ook bij het politiebureau doorgeven.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe