Man van portemonnee beroofd

zondag 22 november 2015

Sas van Gent - Zaterdagmiddag is een man in een woning aan de Grootmajoorstraat met een mes bedreigd en van zijn portemonnee met geld beroofd.

Het incident deed zich rond 17.30 uur voor. Het 23-jarige slachtoffer huurt een kamer aan de Grootmajoorstraat. Hij lag te slapen en plotseling stonden twee mannen in zijn kamer. Een van de mannen kende hij. Deze man bedreigde hem met een mes. Het slachtoffer verweerde zich en raakte aan zijn hoofd en een arm licht gewond. De mannen sloegen op de vlucht en namen een portemonnee met geld mee.

Het slachtoffer meldde het voorval aan de verhuurder van de kamer, die de politie waarschuwde. De 23-jarige man deed aangifte bij de politie. De eigenaar van het pand deed aangifte van vernieling van twee ramen en een kast.

Om 20.20 uur werd in een woning aan de Tramstraat een 23-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van de beroving en is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe