Veroorzaker ernstig ongeval bleek dronken

vrijdag 27 oktober 2017

Axel - De bestuurder die op maandagmorgen 11 september jl. op de Langeweg (N258) vermoedelijk het ongeluk veroorzaakte, bleek teveel alcohol te hebben gedronken.

Het ongeluk gebeurde rond 6.35 uur. Er ontstond een frontale botsing tussen twee auto's. Beide bestuurders raakten bekneld en werden door de brandweer bevrijd. Een traumahelikopter kwam op de plaats van het ongeluk en hielp bij de behandeling van één van de twee gewonden. Beide bestuurders werden met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het ging om een inwoner (42) uit Sas van Gent en een 36-jarige man uit het Franse Bruay Sur l'Escaut.

De politie startte een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Zo werden diverse getuigen verhoord en werd een sporenonderzoek uitgevoerd. Van de Franse bestuurder werd in het ziekenhuis bloed afgenomen voor nader onderzoek. Recent is gebleken dat hij ruim teveel alcohol had gedronken.

De inwoner uit Sas van Gent heeft enkele weken in het ziekenhuis gelegen en is nog maanden bezig met herstel en revalidatie van de ernstige verwondingen.

Politie en justitie zijn nog steeds bezig met het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Zodra dit is afgerond, zal de officier van justitie over de afdoening beslissen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe