Drie bestuurders gewond bij ongeval Absdale

maandag 11 april 2016

Hulst - Zondagmiddag ontstond bij een verkeersongeval op de Absdaalseweg een flinke ravage.

Het ongeval gebeurde rond 13.30 uur. Vier personenauto's kwamen met elkaar in botsing. De auto's liepen flinke schade op. Drie mensen raakten gewond.

Een 40-jarige bestuurder uit Westdorpe reed met een personenauto richting Axel op een stilstaande auto met daarin een 26-jarige vrouw uit Sint Jansteen. Door de klap kwam de Westdorper op de linker weghelft en reed vervolgens tegen een personenauto, die richting Hulst reed. Deze auto, bestuurd door een 46-jarige man uit Hoofdplaat, kwam hierop in botsing met een personenauto, welke op de kruising met de Tolweg stilstond. Deze auto werd bestuurd door een 46-jarige vrouw uit Koewacht.

De bestuurster uit Sint-Jansteen en de bestuurders uit Hoofdplaat en Westdorpe werden met ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De bestuurster uit Koewacht raakte niet gewond. In de vier personenauto zaten geen andere inzittenden.

Agenten hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeluk en het politieonderzoek was de weg tot 18.00 uur afgesloten. Het verkeer werd door agenten over de parallelweg geleid. De afdeling verkeersongevallen analyse heeft een sporenonderzoek verricht. Verder zijn diverse getuigen gehoord. Een bergingsbedrijf heeft de vier personenauto's weggetakeld. De provincie heeft de rommel op het wegdek met een bezemwagen gereinigd.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe