Een aanhouding na inbraak bij tankstation

maandag 3 april 2017

Zaamslag - Agenten hebben aan de Terneuzensestraat een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak bij een tankstation.

De politie werd op 2 april rond 23.10 uur gealarmeerd over een inbraak. Meerdere eenheden gingen ter plaatse. Een van de eenheden ziet kort na de inbraak een verdachte auto rijden. Er ontstaat een achtervolging die eindigt op de Vaatrwijk in Axel. Daar gaan drie personen er te voet vandoor. Een van de dienders lost daarop waarschuwingsschoten.

Agenten zetten de omgeving dicht en zijn op zoek gegaan naar de verdachten. Twee hondengeleiders zochten ook mee. Diensthond Bartje vindt uiteindelijk de 40-jarige verdachte in de bosjes op het industrieterrein Vaartwijk. De overige twee inbrekers worden niet meer aangetroffen.

 

De politie doet verder onderzoek naar de inbraak. Het is nog onduidelijk wat er exact is buit gemaakt. De door de daders achtergelaten auto is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe