Twee 17-jarige jongens verdacht van heling en vuurwapenbezit

donderdag 7 mei 2015

Terneuzen - Woensdagavond zijn er twee 17-jarige jongens uit Terneuzen aangehouden nadat zij betrapt zijn op het rijden met een gestolen scooter. Bij n van hen is een vuurwapen aangetroffen.

Een getuige herkent woensdagmiddag rond 17.20 uur tweeverdachten die op de gestolen scooter van een familielid rijden. Even later zietde getuige, inmiddels vergezeld door het familielid, de verdachten op deZeldenrustlaan staan. Als zij merken dat ze betrapt zijn, bedreigt n van hende tegemoetkomende mannen met een vuurwapen. Vervolgens nemen de verdachtenzonder scooter de benen.

Opgeroepen agenten weten de verdachten binnen een half uur teachterhalen en aan te houden. Het vuurwapen wordt op aangeven van een van deverdachten teruggevonden in een brandgang. De jongens zijn voor verhoor en naderonderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.Beiden zitten nog vast. Hen wordt onder meer heling en vuurwapenbezit ten lastegelegd. De gestolen scooter gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe