Twee hennepkwekerijen opgerold in Zeeuwsch-Vlaanderen

dinsdag 5 november 2013

Sas van Gent / Terneuzen - Gisteren zijn twee in werking zijnde hennepkwekerijen opgerold. En in de Flankstraat in Sas van Gent en n in de Diezestraat in Terneuzen. De politie is de kwekerijen op het spoor gekomen door tips. Vermoedens zijn daarna bevestigd door elektriciteitsmetingen in de omgeving van beide woningen, waarna besloten is om binnen een kijkje te nemen.

Sas van Gent

Agenten treffen in de Flankstraat op de begane grond een inwerking zijnde hennepkwekerij aan met 285 planten. Op de 1ste verdieping en ineen aangebouwde schuur worden nog knipresten van eerdere oogsten gevonden. Voorde kweek is illegaal stroom afgetapt. Er is niemand aangehouden.

Terneuzen

Ook in de woning aan de Diezestraat wordt op de 2de verdiepingeen in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt met 265 nagenoeg oogstrijpeplanten. Hier wordt evenzo voor de kweek illegaal stroom afgetapt. Twee vrouwenzijn voor verhoor meegenomen naar het bureau. De zaak wordt doorgestuurd naar deofficier van justitie. De vrouwen zijn inmiddels weer thuis.

In beide woningen zijn alle apparatuur en planten tervernietiging meegenomen.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe