Man aangehouden met valse kentekenplaten

donderdag 4 februari 2016

Axel - Woensdagavond is een bestuurder van een personenauto op het Szydlowskiplein aangehouden.

De politiemeldkamer kreeg rond 19.15 uur een melding van een verdachte situatie op de Bijlokestraat in Axel. Een getuige zag drie personen bij een Mercedes. Hij vertrouwde de situatie niet en gaf bijzonderheden van de mannen en de auto aan de politie door.

Agenten reden richting Axel. Ondertussen vertrok de auto, maar op aanwijzing troffen agenten op het Szydlowskiplein de Mercedes aan. Het voertuig en de bestuurder werden gecontroleerd. De agenten ontdekten dat op de personenauto valse kentekenplaten waren gemonteerd.

De bestuurder, een 44-jarige inwoner uit Vogelwaarde werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. De auto werd in beslag genomen en naar datzelfde politiebureau gebracht. De man is woensdagavond verhoord. Hij deed afstand van de auto, deze zal worden vernietigd. Tegen hem wordt zal proces-verbaal opgemaakt. Rond 23.00 uur mocht hij het politiebureau verlaten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe