Dappere jongens helpen agenten bij aanhouding winkeldief

zondag 24 november 2013

Axel - Agenten kregen gisteren bij de aanhouding van een winkeldief de hulp van drie jonge inwoners uit Axel.

Een 37-jarige man uit het Belgische Hamme werd rond 15.15 uur betrapt toenhij een broek wilde stelen in een winkel aan de Noordstraat. Tijdens zijnvlucht, achterna gezeten doorwinkelpersoneel, gooidehij de broek wegenruktezich enkele keren los van hetpersoneel. Uiteindelijk vluchtte hijdeEmmastraat in en verdween uit het zicht vanzijn achtervolgers.

De opgeroepen agenten kregen onverwachts hulp van drie jongens. Zij zagenwaar de dief zich had verschanst. Door hun aanwijzingen kon de man om 15.40 uurin de bosjes aan de Emmastraat worden aangehouden. De winkeldief is mee naar hetpolitiebureau genomen om een verklaring af te leggen. 's Avonds mocht hij hetpolitiebureau weer verlaten. Uiteraard kreeg hij een dagvaarding mee en zal zichlater voor de rechter moeten verantwoorden. Zonder de hulp van deze stoerejongens hadden de agenten de man niet gevonden. Een zeer positieve bijdrage aanhet opsporingswerk.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiddorpe | 112 alarmeringen Zuiddorpe | Goedkoop Tanken in Zuiddorpe | Supermarkten in Zuiddorpe | Weerbericht Zuiddorpe